Velkommen til Premiere Produkter!

hygiene-n%C3%A5p%C3%A5lager


Best på levering, fagkunnskap, service og kvalitet.


Premiere Produkter er en frittstående, uavhengig selskap. Vi er en motpol til de store kjedene, hvor vi importerer og selger varer innen vårt segment uten fordyrende mellomledd. Direkte fra  fabrikker i hele verden.  Kvalitet, vareutvalg, fagkunnskap og leveringsdyktighet er vårt kjennemerke. Du finner oss i Stavanger, Bergen, Ålesund og Oslo

 
logoer%20til%20hjemmeside2

Miljømerkede produkter

milj%C3%B8merkede-produkter
Her har vi samlet alle våre miljømerkede rengjøringsprodukter.

Produktene er en del av vår Ecoforce serie som er samlende betegnelse for alle type Miljømerkinger som Eu-Blomst, Svanemerking, FCS etc.
Les hvilke miljømerker som er godkjent av Forbrukerrådet
 

Rengjøringsrekvisita

29148_c
Rengjøringsrekvisita er betegnelsen på produkter som kreves for å kunne utføre jobben.
Her finner du blandingsmopper, swep-mopper og borrelås mopper til de fleste type moppesytemer. Kluter i bomull og microfiber, rengjøringsvogn, bøttetralle, sekketralle, plastposer og plastsekker finner du også her.
For å hindre skitt å komme innenfor dørene trenger man gode matter som holder skitten på utsiden. Avlastningsmatter og arbeidsmatter finner du og hos oss. 

Dugnadspakker

rengj%C3%B8ringspakke-oppdatert
Norges beste dugnadspakker til idrettslag, skoleklasser, korps og foreninger etc.
Vi selger gode dugnadspakker der du kan få den best fortjenesten, med utsalgspriser som konkurrerer med dagligvaren. Hvordan klarer vi det?
Fordi vi ikke har fordyrende mellomledd. 

Rengjøringsmidler

rengj%C3%B8ringsprodukter-frontpage
I produktgruppen rengjørings midlerr  finner du alt du trenger av hygiene produkter, desinfeksjonsmidler, gulvpolish, polishfjernere til oppskuring av gulv, teppemidler, produkter til kjøkken, industri, vaskeri, tøyvask, våtrom og toaletter. Vi har også bodyshampoo, håndsåper, håndkremer, våtservietter og andre håndpleie produkter. 

Tørk og dispensere

dispogtork
Tørkeruller i alle formater får du og hos oss i Stavanger og i våre franchise selskap i Bergen, Ålesund og Oslo.
Alt fra toalettpapir i små ruller til toalettpapir jumbo som passer i toalett rull dispensere. Tørkerull, kjøkkenrull og falset papir i alle varianter til alle type tørke dispensere er og lagervare.
Tørk på Industriruller, pluss absorbenter i form av filler for oljesøl til industri og veksted leveres også

Rengjøringsmaskiner

52034
Her finner du alle typer  rengjøringsmaskiner som den populære i-mop serien som har tatt det europeiske markedet med storm. Du finner også større gå-bak maskiner, sittemaskiner og poleringsmaskiner. Vi har også støvsugere, vannsugere og tepperensmaskiner. Vi har produkter fra velkjente merker som I-Team, IPC-FOMA, Santoema. I tillegg så selger vi vaskemaskiner til moppevask o.l fra ipso.

Catering og emballasje

bio-samlet
I produktgruppen catering og emballasje finner du produkter som aluminiumsfolie, clingfilm, bestikk i biologisk nedbrytbar plast, deli & varmmatbokser, servietter, duker,  kaffefilter og annet matpapir.
Vi selger også bio-pappkopper til kaffe og annen varm drikke i både single og double wall i 21, 24 og 36 cl. Vi tilbyr også egen profilering til en rekke av disse varene.
shutterstock_206744158

Premiere Produkter

Profesjonelle treningskurs & konsulenttjenester

Premiere Produkter fokuserer på kunnskap innen fagfeltene og driver derfor målrettet opplæring og kursvirksomhet innen fagfeltene. Kurs og opplæringen skjer i Premiere Produkters moderne lokaler i Stavanger eller i egnede kurslokaler hos våre kunder.

 
Les mer om våre kurs
Webshop

Besøk vår nettbutikk

Med 3250 palleplasser på lager er vi leveringsdyktige og kan levere omgående til konkurransedyktige priser. Velkommen til hyggelig handel hos Premiere Produkter AS.