Frakt & levering

- betaling, frakt, levering og retur betingelser

Betaling

Business to business Netto pr. 20 dager hvis ikke annet er avtalt.
Ved for sen betaling beregnes 12% rente fra forfallsdato.
Forbrukerkjøp Forskudsbetaling.
Varene(e) er Premiere Produkters eiendom inntil varen(e) er betalt i sin helhet

Levering

LAVE KOSTNADER GIR GODE PRISER
Premiere Produkter ønsker å opprettholde et høyt servicenivå og gode priser for våre kunder. Det betyr at vi må holde kostnadene ved ordrebehandling på et fornuftig nivå. Kostnadene har bl.a. økt betydelig ved innføring av nye bompengeringer. Vi ønsker å fortsette med å kunne tilby fraktfri levering med egne biler og sjåfører i Stavanger, Sola, Randaberg og Sandnes,  men må forutsette et visst ordrebeløp for å dekke våre kostnader til distribusjon. Leveringer utover dette tilkommer det fraktkostnader uten minimum ordre beløps grense, hvis ikke annet er avtalt. Vi må derfor sette en minimumsstørrelse for å sende varer til dere fritt levert.
 
For å dekke kostnader ved levering og unngå å belaste miljøet med kjøring av småordre praktiserer vi et nedre ordrebeløp på netto kr 2.500,- pr. levering. Ved ordre under dette vil det tilfalle et så småordretillegg på kr 450,-. Henting av varer i Premiere Produkter sin butikk på Hundvåg er selvfølgelig uten småordretillegg.
 
FÅ FULL OVERSIKT MED Å HANDLE I WEBSHOP
For å få full oversikt over ordrebeløp (for å unngå småordre tillegg), fakturaer, bestillingsliste, priser, ordrehistorikk anbefaler vi at du handler på vår Web butikk. Det er veldig enkelt og komme i gang.
 
Har du allerede brukernavn og passord:
https://butikk.premiere-produkter.no/main.aspx?page=loginprofile

Ved glemt eller ikke mottatt brukernavn og/eller passord:
https://butikk.premiere-produkter.no/forgottenpass.aspx
 
Har du problemer med webshop kan du ta kontakt med Tommy Hansen på tlf. 952 55 406,
e-post: [email protected] eller bruk chat i webshopen.

Retur og bytte av varer

Lager_oversikt
Retur av bestilte og korrekte leverte varer godtaes ikke uten forutgående godkjennelse: Varene må være aktuell, upriset, i original emballasje og i hele standard kartong.
Returskjema må fylles ut etter avtale med en av våre konsulenter, vennligst kontakt [email protected] / tlf: 51 85 83 00

Transport

action_lastebil
Varene lokalt blir utkjørt med våre biler og egne sjåfører. Varene blir pakket omgående etterhvert som ordrene kommer inn. Vi har normalt en til to dagers leveringstid i landet.

Verksted

IMG_2515
Premiere Produkter har eget verksted for reparasjon av maskiner. Vi reparerer både egne og andre maskiner. Det gjelder skuremaskiner, high speedmaskiner, ultra high speed maskiner, støvsuger, vannsugere, gulvaskemaskiner og tepperensemaskiner etc
Webshop

Besøk vår nettbutikk

Med 3250 palleplasser på lager er vi leveringsdyktige og kan levere omgående til konkurransedyktige priser. Velkommen til hyggelig handel hos Premiere Produkter AS.