Velkommen til Premiere Produkter!


Best på levering, fagkunnskap, service og kvalitet.


Premiere Produkter er en frittstående, uavhengig selskap. Vi er en motpol til de store kjedene, hvor vi importerer og selger varer innen vårt segment uten fordyrende mellomledd. Direkte fra  fabrikker i hele verden.  Kvalitet, vareutvalg, fagkunnskap og leveringsdyktighet er vårt kjennemerke. Du finner oss i Stavanger, Bergen, Ålesund og Oslo

 

Rengjøring

I produktgruppen rengjøring finner du alt du trenger av Hygiene produkter, håndsåper, såper, gulv polish, polish fjernere til oppskuring av gulv, teppemidler, produkter til kjøkken, vaskeri, tøyvask våtrom og toaletter. Håndkremer, våtservietter og andre håndplei produkter.

Rengjøringsrekvisita

Rengjøringsrekvesita er betegnelsen på produkter som kreves for å kunne utføre jobben. Her finner du blandings mopper, swep mopper, borrelås mopper til de fleste type moppesytemer. Kluter i bomull og Microfiber, bøtte tralle, sekketralle, plastposer, plast sekker finner du også her. For å hindre skitt å komme innenfor dørene trenger man gode matter som holder skitten på utsiden. Avlastnings matter og arbidsmatter finer du og hos oss. 

Rengjøringsmaskiner

Catering & emballasje

Dispensere & tørk

Tørkeruller i alle formater får du og hos oss i Stavanger, Bergen og Oslo. Alt fra Toalettpapir i små ruller til toalettpapir jumbo som passer i toalett rull dispensere. Tørkerull, kjøkken rull, falset papir i alle varianter til alle type tørke dispensere er og lagervare.Tørk på  Industriruller, pluss absorbenter i form av filler for oljesøl til industri og veksted leveres også.

Dugnadspakker

Best fortjeneste og med utsalgspriser som konkurrere med dagligvaren. Hvordan klarer vi det? Fordi vi ikke har fordyrende mellomledd

Premiere Produkter

Profesjonelle treningskurs & konsulenttjenester

Premiere Produkter fokuserer på kunnskap innen fagfeltene og driver derfor målrettet opplæring og kursvirksomhet innen fagfeltene. Kurs og opplæringen skjer i Premiere Produkters moderne lokaler i Stavanger eller i egnede kurslokaler hos våre kunder.

 
Les mer om våre kurs
Webshop

Besøk vår nettbutikk

Med 3250 palleplasser på lager er vi leveringsdyktige og kan levere omgående til konkurransedyktige priser. Velkommen til hyggelig handel hos Premiere Produkter AS. 
PP Sørvest
Hovedkontor - Stavanger
Austbøsletta 6
4085 Hundvåg
Stavanger


Tlf: +47 51 85 83 00
PP Vestlandet
Bergen
Blådalen 39
5106, Øvre Ervik
Bergen


Tlf: +47 95 25 54 19
PP Nord vest
Ålesund
Tranvågvegen 4
6035 Fiskarstrand
Ålesund

Tlf: +47 48 33 87 15
PP Øst
Oslo
Breivollveien 25
0668 Oslo
Oslo

Tlf: +47 94 13 52 74