.

- Våre produkter holder Norge i gang

pplogo 6-01
Vi feirer 40 år i år, og dermed har vi en 40års logo.
Det vil komme tilbud og kampanjer i løpet av året i anledning til dette jubileumsåret på vår "nye" nettbutikk så ta en titt der hvis du har sjans!


Best på levering, fagkunnskap, service og kvalitet.


Premiere Produkter er en frittstående, uavhengig selskap. Vi er en motpol til de store kjedene, hvor vi importerer og selger varer innen vårt segment uten fordyrende mellomledd. Direkte fra  fabrikker i hele verden.  Kvalitet, vareutvalg, fagkunnskap og leveringsdyktighet er vårt kjennemerke. Du finner oss i Stavanger, Bergen og Oslo

 

Rengjøring

dispoglemon
I produktgruppen rengjøring finner du alt du trenger av Hygiene produkter, håndsåper, såper, gulv polish, polish fjernere til oppskuring av gulv, teppemidler, produkter til kjøkken, vaskeri, tøyvask våtrom og toaletter. Håndkremer, våtservietter og andre håndplei produkter.

Catering & emballasje

cat

Dugnadspakker

img 2444
Best fortjeneste og med utsalgspriser som konkurrere med dagligvaren. Hvordan klarer vi det? Fordi vi ikke har fordyrende mellomledd

Rengjøringsrekvisita

29148 c
Rengjøringsrekvesita er betegnelsen på produkter som kreves for å kunne utføre jobben. Her finner du blandings mopper, swep mopper, borrelås mopper til de fleste type moppesytemer. Kluter i bomull og Microfiber, bøtte tralle, sekketralle, plastposer, plast sekker finner du også her. For å hindre skitt å komme innenfor dørene trenger man gode matter som holder skitten på utsiden. Avlastnings matter og arbidsmatter finer du og hos oss. 

Verneutstyr & arbeidstøy

sammensattskoogbrill

Dispensere & tørk

dispogtork
Tørkeruller i alle formater får du og hos oss i Stavanger, Bergen og Oslo. Alt fra Toalettpapir i små ruller til toalettpapir jumbo som passer i toalett rull dispensere. Tørkerull, kjøkken rull, falset papir i alle varianter til alle type tørke dispensere er og lagervare.Tørk på  Industriruller, pluss absorbenter i form av filler for oljesøl til industri og veksted leveres også.

Rengjøringsmaskiner

rengjoringsmaskiner02
shutterstock 206744158

Premiere Produkter

Profesjonelle treningskurs & konsulenttjenester

Premiere Produkter fokuserer på kunnskap innen fagfeltene og driver derfor målrettet opplæring og kursvirksomhet innen fagfeltene. Kurs og opplæringen skjer i Premiere Produkters moderne lokaler i Stavanger eller i egnede kurslokaler hos våre kunder.

 
Les mer om våre kurs
Webshop

Besøk vår nettbutikk

Med 3250 palleplasser på lager er vi leveringsdyktige og kan levere omgående til konkurransedyktige priser. Velkommen til hyggelig handel hos Premiere Produkter AS. 
Stavanger
Hovedkontor
Austbøsletta 6
4085 Hundvåg
Stavanger


Tlf: +47 51 85 83 00
Fax:
Bergen
Avdeling
Blådalen 39
5106, Øvre Ervik


Tlf: +47 51 85 83 00
Fax:
-
Oilers
Comedy Box
Herlige Vaulen
Hundvåg Fotball